onsdag 4 februari 2009

47, Det är nu jag dör.

Miami can have this ickysticky heat over it. Makes the whole body crave for taking a dip into the water. Thats exactly what we had planned to do. Gettin to the beach, så gick vi förbi Mikey boys arbetsplats, och ni som vet vart han jobbar, vet också vem han jobbar med.. ja, vi kan säga att såhär att vi fick oss en syn som vi, aldrig, aldrig kommer att glömma!
The beach was blazed up with people getting their swim and tan on, åh så skönt vi har det.. jaaarå! Men åh nej var det en droppe jag kännde mot min tå? JAAA, för helt plötsligt så ska vi inte ha det skönt, nej för då så ska regnet falla ner i rekord fart, ja tänkte ÄR det här hagel?!
Vi springer i bästa nästa restaurang, som visar sig vara Miamis Gay pride stolthet, PALACE, som är ett ganska aktuellet häng för våra bög-bröder! Mirre du vet att miami är gjord för dig baby!
Efter att regnet stannade,we went back home, made us some dinner, sket i John Legends efterfest och tog oss an klubbrummet, som vi gjorde till en liten privat klubb kväll, grannar från lite olika håll tog med sig lite sippi zippi och vi minglade runt rummet som om det var coctails on the house!
Thank god its friday!










Fghal New Banner shoot
Model: Fatima
Photographer&Visonary: Emma Nicole
Stylist: Wasima










2 kommentarer: